Wild zwijn jerky gepeperd.
Nooit gedacht dat wild zwijn vleees zo enorm lekker kan zijn. Wanneer ik op evenementen dit laat proeven ben ik iedere keer weer in no-time door mijn voorraad heen: iedereen vind het heerlijk!
De wild zwijn peppered (gepeperd met zwarte pepertjes) uitvoering is licht gepeperd en dit is dusdanig subtiel gedaan dat niets van de oorspronkelijke smaak verloren is gegaan. U ervaart 't alleen wat pittiger dan de gewone wild zwijn biltong.
Ik houd wel van dit meer subtielere werk. Het hoeft voor mij niet zo dat de pepertjes op je af komen als een draai om je oren en de maker van dit lekkers heeft goed naar me geluisterd en het vlees echt geniaal gekruid.
Wild zwijn jerky komt niet in kleine stukjes jerky maar in grotere stukken die u nog zelf mag snijden of uit het vuistje eet.
Prijs is € 8,95 per 100 gram.
Komt in pakketten voornamelijk tussen de 120 en 250 gram met de meeste keus rond de 200 gram.
Wilt u dit hebben? Koop dit artikel hier in de webshop en schrijf in de "opmerkingen" hoeveel gram u wilt, dan kijk ik wat ik voor u heb en stuur ik u de betalingsgegevens.
Bewaaradvies: Indien de zak open is en de portie niet dezelfde dag op gaat (gefeliciteerd met uw zelfbeheersing) haal dan de jerky uit de originele plastic verpakking en doe het dan in een boterhamzakje of wikkel het 1 maal in vershoudfolie en plaats het geheel in de koelkast. (Niet in een diepvrieszakje!) Zo'n boterhamzakje of vershoudfolie kan "ademen" en gaat bederf tegen. De jerky los op een schaaltje leggen is ook prima.
De jerky kan prima in de koelkast bewaard worden maar dat moet dan graag een droge koelkast zijn waar geen vocht bij de jerky kan komen. Een aangebroken portie moet hoe dan ook altijd droog en "ademend" bewaard worden.
Er is ongeveer 200 gram wild zwijn vlees nodig voor het maken van 100 gram wild zwijn jerky.
Wild zwijn jerky is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, is suikervrij, soyavrij en glutenvrij en is schitterend biologisch vlees.