Beenhambout, 650 gram, voorgekookt.
Hij is terug! Na 4 jaar afwezigheid en na veel vragen van "heb je die lekkere varkensbout niet meer..?", of "waar is die varkenspoot toch gebleven..?" en "Waar is die beenhambout toch..?" is hij weer terug in het assortiment. Maar tijdelijk en in zeer beperkte oplage.
Het is dus een beenhambout, ofwel het bovendeel van de achterpoot van het varken. Daar zit de heerlijke malse, sappige, beenham. Het bot zit er nog aan dus dit zorgt voor een fantastische presentatie. Hij is voorgekookt en moet dus alleen worden opgewarmd in oven of magnetron. (Voorkeur voor de oven, niet in de magnetron.)
Serveer dit aan uw gezelschap wanneer u een gezellig moment hebt en het is tijd om naast de lekkere drankjes ook wat te smikkelen. Dien hem op op een houten snijplank en snijd ter plekke wat stukjes er af zodat iedereen kan zien hoe mooi ambachtelijk dit is en hoe mals het vlees van het bot komt. (Houd de magie intact.) Geef er een paar vorkjes bij en wat servetjes want dit is om je vingers bij af te likken.
Glutenvrij, sojavrij en suikervrij.